Összes oldalmegjelenítés

2011. július 12., kedd

Kaldeneker lekvárok és chutney-k ! Íme a sós ízek!



FOKHAGYMÁS DINNYE-CHUTNEY
Mézédes görögdinnyék héjából és egy kevés piros húsából készült zöldséglekvár. Sok fokhagymával, gyömbérrel és egy leheletnyi chili paprikával főzték össze. Meglepően finom, főként ha lágyabb sajtokhoz, pástétomokhoz vagy grillpecsenyékhez fogyasztod. Igazi különlegesség.


PAPRIKALEKVÁR
A sült paprika kellemes aromája tárulkozik eléd, amikor egy kanál paprikalekvárt elfogyasztasz. Teheted sajtokra, pástétomokra, szendvicsbe, vagy grillhúsok, halak és zöldségek mellé. Piros, érett és húsos paprikákból készült, citrommal, kevéske chilivel és ecettel. 


PARADICSOMOS ALMACHUTNEY
Savanykás almából és paradicsomból készült zöldséglekvár. Sárga mustármag, hagyma, gyömbér, chili a fűszerezői. Kellemes lágy ízével megbolondíthatjuk a grillen sült pecsenyéinket, de bátran használhatjuk a hagyományos módon készült sültekhez is. Kanalazzuk omlett vagy rizses ételek mellé, remek kiegészítője lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése