Összes oldalmegjelenítés

2010. december 4., szombat

Kiemelt ajánlataink Karácsonyra!
Új hangoskönyv Hamvas Bélától


Részlet mp3


"Angyalka" nyakláncok Násfa Verától
Ünnepnap-tár


Egy praktikus és nagyon szép grafikákkal ellátott öröknaptárt ajánlunk, amibe csak egyszer kell beírni a jeles napokat, és azok örök időkre érvényesek.  / Maximum kiegészíteni kell az új "jövevényekkel"!/ Annyira szépek a grafikák , hogy ezentúl minden hónapban feltesszük az aktuális képet.


Bűbájos karácsonyi "édességek" 


Czuczor Évi apró és "precíziós" muffinjait akár a karácsonyfára is akaszthatjuk, de inkább a bohém füleket javaslom! :)


Karácsonyi tea kínálatunk:Ananász, fahéj - gyümölcs tea
Fekete áfonya, mazsola - rooibos tea
Dió, Karamell - gyümölcstea almadarabokkal és ananásszal bolondítva
Csokoládé, alma - rooibos tea


....És egy bűbájos üveg légmentesen zárható tetővel!


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Irodalom és vers kedvelőknek!

Verses öröknaptár

Minden napra egy vers a magyar költészet dúsgazdag tárházából - időkastély, melyben barangolhat az olvasó. Miért éppen ezek a versek? Jeles történelmi vagy irodalmi események, névnapok, ünnepek, természeti fordulók kapcsolnak össze időpontot és szöveget. A napok és versek folyammá nőnek, öröknaptárrá épülnek - és a modern magyar festészet remekei is hozzájárulnak a teljes élvezethez. Mintegy 70 festmény egészíti ki az albumot, és adnak hozzá a versekhez képzőművészeti élményt is.Ára: 5000.-Hangoskönyv: Karácsonyi csillagok

A legjobb karácsonyi ajándék a fülig érő mosoly. Ezt garantálja hangoskönyvünk, melybe verseket, meséket, humoros történeteket válogattunk a karácsonyról, a télről - Karácsonyra, és hosszú téli estékre, kicsiknek és nagyoknak, az egész családnakMárai Sándor, Karinthy Frigyes, Örkény István, Csukás István, Schaffer Erzsébet, Bálint Ágnes neve garancia erre!
belehallgatás

1 megjegyzés: