Összes oldalmegjelenítés

2010. november 19., péntek

Indulunk!!

Kedves Érdeklődők!

Évek óta működő üzletünk blogját indítottuk el azzal a szándékkal, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk értesíteni vásárlóinkat az aktuális újdonságokról, tekintettel arra, hogy naponta, néha óráról órára változik az árukészletünk.
Célunk, hogy különleges, nem kommersz és nem hétköznapi ajándéktárgyakat kínáljunk vásárlóinknak, akár ajándékról, akár önmagunk kényeztetéséről van szó!
Minden ajándék vásárlása után vendégünk egy finom kávéra !

Kezdjük legkedvesebb kézműveseinkkel, az ő termékeiket majd részletesen is bemutatjuk:

                                           Bardócz Éva
Bardócz Éva
Éva segítsége, kreativitása és kapcsolatai nélkül nem jött volna létre üzletünk a jelenlegi színvonalon, nagyon sokat köszönhetünk neki. Szépséges és szívmelengető textil tárgyai díszei a kirakatunknak és polcainknak egyaránt.


Buttondoll
Szabó Márta egyedi, kézzel festett babái már késztermékként is bűbájosak, hát még  fotó alapján, megrendelésre személyre szabottan készítve.! Ennél személyesebb, kedvesebb ajándékot nehéz elképzeni!

Cselő Mária
Cselő Mari
Bűbájos egyedi tűzzománc ékszerei már ránézésre jobb kedvre derítenek, kiemelnek a hétköznapokból, maratott réz ékszerei pedig régi motívumokat idéz.

Csili ékszer
Nagyváradi Csilla  kitűzői és textil-láncai a  különleges kiegészítőket kedvelőknek biztos  pont lehet a ruhatáruk "felturbózására"!

Hlavács Hajnalka
Hlavács
Az egyszerű, de szépséges, nagyon finom kidolgozású üveg klipszeket a nikkel-érzékeny hölgyek is hordhatják, finom pasztell színeitől, szinte "megszelidül" az arc!
                                        
                                                                       Kinema
Kinema
Kis-Németh Mari csodálatos üvegékszerei, nyakláncai, gyűrűi kaphatók üzletünkben, a szivárvány minden színében, érdemes a képre pillantani, önmagáért beszél!

Kricsár Annamária
Kricsár
Annamari különleges drótékszerei, izgalmas és újító formái és bátor anyag használata igazi különlegességei üzletünknek. 

Mimoza
Mimoza
"Mimoza" Sári csodálatos színekben pompázó filc ékszereit és organza kitűzőit  minden "színrzékeny" és különleges ékszereket kedvelő vásárlónknak ajánljuk!

Násfa
Násfa
Nagy Veronika igényesen kidolgozott, és egyedi drótékszerei - gyűrűi, láncai és fülbevalói mindig megdobogtatják vásárlóink szívét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése